fbpx
Siirry sisältöön

Yhteiskuljetukset 2022


Tänä vuonna järjestämme yhteiskuljetuksia vain linja-autoilla noin 200 kilometrin etäisyydeltä Helsingistä. VR:n nettisivuilta varatut junaliput ovat edullisempia ja joustavampia kuin ryhmälippu. Näiden hintojen ja peruutusehtojen vuoksi päädyimme siihen, että junilla tulijat varaavat itse matkalippunsa suoraan VR:ltä.

Alustavat linja-autoreitit ja hinnat löytyvät tästä pdf:stä.

Reitit ja aikataulut tehdään 4.10. ilmoittautumistilanteen mukaan, ja bussireittien pysähdyspaikkoihin voi ilmoittautuessa esittää toivomuksia. Tuloaika lauantaina 5.11. Helsingin Messukeskukseen on noin klo 9.15–9.30.

Bussikuljetukset lähtevät paluumatkalle paikkakunnasta riippuen yöllä heti tapahtuman jälkeen klo 01.00 tai sunnuntaina 6.11. klo 11 alkaen. Järjestämme yöpaluut Tampereen, Turun ja Kouvolan suuntaan, mikäli kuljetuksiin ilmoittautuu riittävästi porukkaa. Jos haluat palata vasta sunnuntaina, varaa meno-paluu-liput junaan, sillä bussit eivät operoi ko. paikkakuntien suuntaan sunnuntaina (paikkakunnat näkyvät ylläolevasta pdf:stä) emmekä ota busseihin yhdensuuntaisia kuljetettavia.
Haminan ja Porvoon suuntaan järjestämme paluukuljetuksen yöllä ja/tai sunnuntaina riippuen ilmoittautumisista.
Kankaanpään ja Porin suunnan bussit lähtevät sunnuntaina.

Yöllä kuljetukset lähtevät yöpaluumatkalle Holiday Inn Messukeskuksen sivulla sijaitsevalta pysäkiltä.
Yökuljetukset mitoitetaan vain ennakkoon niihin kuljetuksen varanneille henkilöille.

Helsingin keskustassa on hankala päästä joidenkin hotellien eteen bussilla, joten käytämme sunnuntaina samoja pysäkkejä kuin lauantaina sukkulaliikenteessä. Tämän sivun alalaidassa on kartta, johon on merkitty käytettävät pysäkit. Kartta löytyy myös tapahtuman käsiohjelmasta. Samat pysäkit ovat siis käytössä sekä sukkulaliikenteessä että sunnuntain paluuliikenteessä. Samalla linja-autolla matkustavia henkilöitä saattaa asua eri hotelleissa, joten bussit kiertävät kaikki pysäkit – olethan ajoissa pysäkillä!

HUOM! Kuljettajat vastaavat aikataulun pitävyydestä. Jokainen etukäteen yhteiskuljetuksen varannut matkustaja huolehtii itse siitä, että on riittävän ajoissa oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Sujuvuuden ja onnistumisen kannalta on kaupan yhteyshenkilön tarkoin etukäteen käytävä läpi oman porukkansa pysähdyspaikka ja kellonaika. Bussit nimilistoineen on mitoitettu vain ennakkoon varanneille henkilöille.

Lisätietoja: Korsisaari-yhtiöt, Tomi Kerttula, puh. 050 344 1083 tai tomi.kerttula@korsisaari.fi

Sukkulabussiliikenne

Sukkulabussit kulkevat lauantaina Helsingin keskustan ja Messukeskuksen välillä alla olevan reitin mukaisesti.

Klo 9.00–13.00 bussit kulkevat noin kymmenen minuutin välein ja ensimmäinen bussi lähtee klo 9.00 Crowne Plazan pysäkiltä. Klo 13.00 alkaen bussit kulkevat noin 5 minuutin välein muusta liikennetilanteesta riippuen tapahtuman loppuun saakka, lähtöpaikka Messukeskuksen edessä.

Ajankohtaiset nostot

Pieni suuri teko: Kauppias tarjosi Mojtaballe tukea uuteen alkuun

”Olin ihan yksin siellä merellä, vaikka ihmisiä olikin ympärillä. Silloin tajusin, ettei minulla ole merkitystä.” Mojtaba Mohseni tuli pakolaisena Suomeen 16-vuotiaana muun perheen jäädessä Afganistaniin. Kauppias Paulamaria Äärynen-Tuominen vaikuttui nuoren miehen asenteesta ja tarjosi hänelle töitä kaupoiltaan.

Lue lisää

”Jokainen K-kauppa on erilainen, sillä jokainen kauppias on erilainen”

Kahdeksan vuotta K-kauppiasyrittäjänä työskennellyt Juuso Österman kertoo urapolustaan Futucast-podcastin vieraana.

Lue lisää