fbpx
Siirry sisältöön

Yhteiskuljetukset 2023


Tänäkin vuonna järjestämme yhteiskuljetuksia vain linja-autoilla noin 200 kilometrin etäisyydeltä Helsingistä. Aiemmista vuosista poiketen kuljetuksia ei varata ilmoittautumislomakkeella vaan ne ostetaan suoraan yhteistyökumppanimme Korsisaaren verkkokaupasta. Junilla matkustavat varaavat jatkossakin itse matkalippunsa suoraan VR:ltä; itse ostettaessa peruutusehdot ovat joustavammat ja lippuhinnat edullisemmat kuin ryhmäliput.

Paikkakunnat, alustavat reitit, aikataulut ja hinnat löytyvät ko. nettisivuilta. Lopulliset reitit tehdään 3.10. ilmoittautumistilanteen mukaan, ja bussireittien pysähdyspaikkoihin voi matkoja varatessa esittää toivomuksia. Tuloaika lauantaina 4.11. Helsingin Messukeskukseen on noin klo 10–10.30. Mikäli kuljetuksiin ilmoittautuu alle 15 henkilöä / reitin lähtöpaikkakunta, varaamme oikeuden peruuttaa lähtö ko. paikkakunnalta. Kaikki liput myydään meno-paluu-hinnalla, vaikka käyttäisitkin vain toisen suunnan.

Bussikuljetukset lähtevät paluumatkalle Messukeskukselta yöllä klo 0.00. Järjestämme yöpaluut Tampereen, Turun, Kouvolan ja Haminan suuntaan, mikäli kuljetuksiin ilmoittautuu riittävästi porukkaa. Jos haluat palata vasta sunnuntaina, varaa meno-paluu-liput junaan tai muuhun kulkuvälineeseen, sillä tapahtuman yhteiskuljetusbussit eivät operoi ko. paikkakuntien suuntaan sunnuntaina.
Paluukuljetuksista poikkeuksena Porin suunnan bussi, joka lähtee sunnuntaina 5.11. klo 11 Holiday Inn Exposta ja kiertää keskustan kautta hakemassa majoittujat kyytiin.

Helsingin keskustassa on hankala päästä joidenkin hotellien eteen bussilla, joten käytämme sunnuntaina samoja pysäkkejä kuin lauantaina sukkulaliikenteessä. Lopullinen sukkulareitti määrittyy Mannerheimintien tietyön takia vasta noin viikkoa ennen tapahtumaa. Samalla linja-autolla matkustavia henkilöitä saattaa asua eri hotelleissa, joten bussit kiertävät kaikki pysäkit – olethan ajoissa pysäkillä!

HUOM! Kuljettajat vastaavat aikataulun pitävyydestä. Jokainen etukäteen yhteiskuljetuksen varannut matkustaja huolehtii itse siitä, että on riittävän ajoissa oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Sujuvuuden ja onnistumisen kannalta on kaupan yhteyshenkilön tarkoin etukäteen käytävä läpi oman porukkansa pysähdyspaikka ja kellonaika. Bussit nimilistoineen on mitoitettu vain ennakkoon varanneille henkilöille.

Lisätietoja: Korsisaari-yhtiöt, Tomi Kerttula, puh. 050 344 1083 tai tomi.kerttula@korsisaari.fi

Ajankohtaiset nostot

Pieni suuri teko: Kauppiaan mopomiitit ovat turvallinen kohtaamispaikka nuorille

K-kauppias Niko Nylund seurasi uutisointia Pirkanmaan laittomista mopomiiteistä ja harmistui, että ne esitetään otsikoissa usein huonossa valossa. ”Koin, ettei nuorilla ollut paikkaa missä harrastaa sitä omaa juttua. Päätin kokeilla, jos heitä kiinnostaisi luvallinen tapahtuma kaupan pihapiirissä.”

Lue lisää

Vastuuta ja vapautta

K-kauppiuus on ainutlaatuinen yrittäjämalli, joka on hioutunut nykyiseen muotoonsa yli 110 vuoden aikana. K-kauppiasliiton hallituksen puheejohtaja Toni Pokela näkee yrittäjyyden maratonina, jossa vaaditaan joka ikinen päivä itsensä likoon laittamista. "Yrittäjyys on monille meistä elämänmittainen matka, ei varmastikaan kaikista helpoin tie, mutta ehkä juuri siksi niin antoisa." Lue tarkemmin Tonin ajatuksia blogista.

Lue lisää