K-duunia työreissulla Helsingissä

Jaa

Kun kauppias on reissun päällä, päivän jokainen tunti käytetään tehokkaasti hyväksi. Iisalmelainen K-Rauta-kauppias Heikki Vinni kutsui K-Raudan ammattitapahtumaan myös asiakkaita ja K-Team Päiville kaupan henkilökuntaa.

K-RAUTA MASAN kauppiaalla Heikki Vinnillä oli pitkä ja työteliäs mutta samalla antoisa ja virkistävä pyhäinpäiväviikonloppu. Iisalmelaiskauppias saapui Helsinkiin jo keskiviikkona, sillä torstai alkoi heti aamulla Puutarhatyökoneiden ennakkopäivillä.

Perjantaina K-Raudan myyntikokous kokosi K-rautakauppiaat ensimmäistä kertaa K-Kampukselle. Kuvassa Vinnin (vas.) kanssa kahvittelevat K-Rauta Seinäjoen kauppias Iiro Takala ja Lapualla myymäläpäällikkönä toimiva Ilkka Takala.

Kokouksesta Vinni hurautti iltapäivällä metrolla Rautatieasemalle vastaanottamaan tusinan verran kaupan oman alueen yhteistyökumppaneita, jotka kauppias ja junamatkaisäntänä toiminut kaupan yritysmyyntivastaava Mika Tikkanen olivat kutsuneet K-Raudan ammattilaistapahtumaan ja yhteiseen illanviettoon Messukeskukseen.

Lauantaina tapahtuma vaihtui K-Team Päiviksi, ja taas oli Vinni nyt Tikkasen kanssa vastaanottopartiossa, tällä kertaa Pasilan asemalla. Juna toi K-Rauta Masan henkilökunnasta yhdeksän viettämään Messukeskukseen monipuolista tapahtumapäivää: koluamaan Ammattimessuja, kuuntelemaan puhujia ja nauttimaan illalla valtakunnan tähtiesiintyjistä. Nähtävää ja koettavaa riitti.

Sunnuntai-iltana kotona Iisalmessa kauppiaan takki on tyhjä mutta mieli korkealla.

– Tästä tuli taas hyvä reissu!

Teksti Kirsi Suurnäkki-Vuorinen / Kuva Pekka Lähteenmäki

 

Lue koko juttu digilehdestä 11/19