K-Supermarket-kauppiaat Cedrik Liljestrand ja Jane Antola ottavat vastuulleen myös K-Market Veikkolan

Jaa

K-Supermarket Veikkolan kauppiaat Cedrik Liljestrand (52) ja Jane Antola (46) ottavat joulukuun alussa vastuulleen myös K-Market Veikkolan. Kaupan valikoimat vahvistuvat paikallisilla lähituotteilla.

”K-Market Veikkola on ollut tähänkin asti hyvin hoidettu lähikauppa. Teemme valikoimiin pieniä tarkennuksia, ja lisäämme kaupan hyllyille jatkossa myös paikallisia lähituotteita. Olemme saaneet jo paljon hyviä parannusehdotuksia niin asiakkailta kuin henkilökunnaltakin”, K-kauppias Cedrik Liljestrand sanoo.

Kauppiasparilla on takana pitkä ura kaupan alalla. Jane aloitti kaupan työt 17-vuotiaana ja Cedrik jo 14-vuotiaana. Kauppiaana Cedrik on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Ennen Veikkolaan siirtymistään hän ehti toimia kauppiaana Rimi Malminkartanossa, K-Market Malminkartanossa ja K-Market Masurkassa Käpylässä.

”Kauppa kiinnostaa työpaikkana. Työ on haasteellista ja kaupan ala kehittyy jatkuvasti nopealla tahdilla”, Cedrik sanoo.

K-Market Veikkola on entinen Siwa. K-Marketin työllistämät viisi kaupan ammattilaista siirtyvät Cedrikin ja Janen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Kauppiasperheen vapaa-aika kuluu omakotitalon ja kesämökin kunnossapitoaskareissa.