Siirry sisältöön
Uutiset

K-kauppiasliiton ja Kehitysvammaliiton yhteistyöhanke ”Monenlaisia tuloksentekijöitä” on luonut toimintamallin kehitysvammaisten palkkaamiseksi yrityksiin

22.01.2013

”K-kauppiaat ovat olleet Suomessa merkittäviä työllistäjiä jo 100 vuoden ajan. Tällä hetkellä K-kauppiasyrittäjät työllistävät noin 20 000 henkilöä monenlaisissa työtehtävissä. Näistä työtehtävistä osa on sellaisia, joihin monet kehitysvammaiset soveltuvat hyvin. Siksi tuntui hyvältä ajatukselta lähteä mukaan tähän yhteistyöhankkeeseen Kehitysvammaliiton kanssa”, K-kauppiasliiton hallituksen puheenjohtaja Tomi Korpisaari kertoo. ”Tämä hanke edustaa juuri sellaista yhteiskuntavastuuta, konkreettisia arjen tekoja, joissa K-kauppiaat ovat olleet ja haluavat olla mukana tulevaisuudessakin”, Korpisaari lisää.

Hei K-kauppias! Jäseninfoa Kauppiassivuilla.